Εργασία για το εργαστήρι μοντάζ

Επιτέλους αυτή η εβδομάδα έφτασε και ναιιι συμμετέχω κι εγώ σε αυτό το μαγικό ταξίδι. «Είναι το ραντεβού όλων των χωρών», το ραντεβού που ξέρουμε πως κανείς δεν θα λείπει και πως κανείς δεν θα στήσει τον άλλον.

Λοιπόν γι ανα μην πολυλογώ συμμετέχω στο εργαστήρι του Κου Γιώργου Κουρμουζά και του Κου Χρήστου Σαρατζόγλου, δηλαδή το εργαστήρι του μοντάζ. Η εντύπωσή μου αυτές τις δύο πρώτες μέρες είναι φανταστική, γνωρίζω παιδιά που μένουμε στην ίδια πόλη και δεν τα έχω συναντήσει ούτε μια φορά, ήδη έχω μάθει πράγματα για το μοντάζ και πώς τραβάμε με την κάμερα. Ας πούμε δεν ήξερα τους όρους pan grow  plan, tres general plan, amariain plan, premier plan και πολλούς άλλους όρους με σημείο την ανθρώπινη φιγούρα. Εσείς τα ξέρετε αυτά? Είμαστε πολύ συγκροτημένοι και όλα τα παιδιά βοηθάμε στην τελειοποίηση του έργου μας. Όλοι μικροί και μεγάλοι είμαστε δραστήριοι, αλλιώς δεν θα λεγόμασταν ΖΙΖΑΝΙΑ.  Στην τελετή λήξης έχουμε και… μια μικρή χριστουγεννιάτικη εκπληξούλα. Τις επόμενες μέρες οι δυο αυτοί εξαίρετοι μα και αστείοι κύριοι μας έχουν υποσχεθεί ότι θα μάθουμε πράγματα για το μοντάζ.

Τώρα γιατί διάλεξα αυτό το εργαστήρι; Καλή ερώτηση. Λοιπόν το διάλεξα επειδή κάθε χρόνο θέλω να συμμετάσζω σε διαφορετικούς κλάδους και θέλω να μαθαίνω εξίσου όμορφα πράγματα και από άλλες δραστηριότητες που μας παρέχονται αυτή τη βδομάδα. Δεν νομίζω πως θα άλλαζα κάτι στο συγκεκριμένο εργαστήρι αφού με τα παιδιά και τους δασκάλους απλά περνάμε υπέροχα, γελάμε, μαθαίνουμε πράγματα αλλά πάνω από όλα «εργαζόμαστε».  Στο χερι μας είναι να κυλήσουν τόσο όμορφα όπως αυτές οι δυο πρώτες ημέρες έτσι και οι υπόλοιπες του Φεστιβάλ και θα το κα΄νουμε αρκεί ο καθένας να δίνει ένα κομμάτι από τον εαυτό του για αυτή την εκπληκτική προσπάθεια που γίνεται από όλους εμάς, μικρούς και μεγάλους, Έλληνες και ξένους. Ας βοηθήσουμε λοιπόν αυτά τα άτομα που επί 12 μήνες κοπιάζουν για να βγει ένα άριστο αποτέλεσμα αυτές τις 7 υπέροχες και δημιουργικές μέρες.

Φιλάκια, Αριάδνη Κωνσταντακοπούλου (3 χρόνια ΖΙΖΑΝΙΟ)

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s