«Η χαρά είναι το κλειδί της ζωής»  

Lina Leandersson

Συνέντευξη από την Lina Leandersson

Την Παρασκευή το βράδυ προβλήθηκε η ταινία «Το μπλουζ των χαμένων λόφων». Εμείς μιλήσαμε με την ηθοποιό της ταινίας  Lina Leandersson, που έχει βραβευτεί πολλάκις στο παρελθόν αν και είναι ακόμα στα δεκαεννιά της χρόνια. Την ευχαριστούμε θερμά!
Ποιο είναι το βαθύτερο νόημα της ταινίας σας και τι μήνυμα θέλετε να περάσετε στον κόσμο;

Είναι δύσκολο να σας πω ποιο είναι το πραγματικό νόημα της ταινίας μου. Αυτό το αφήνω στον κόσμο. Είναι ενδιαφέρον λοιπόν το τι πιστεύετε εσείς για αυτό.  Όσο για το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στο κόσμο είναι αυτό της σωστής απόφασης. Στην ταινία οι έφηβοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της επιλογής μιας πόλης καθώς τελειώνουν το σχολείο. Σε εκείνη τη κρίσιμη ηλικία λοιπόν όλοι έφηβοι ρυθμίζουν την ζωή τους, επιλέγοντας πόλη και ποιος θες πλέον να είσαι.

Πώς νιώθετε για το αποτέλεσμα; Είχατε βοήθεια σε όλη αυτή την προσπάθεια;

Νιώθω εξαιρετικά χαρούμενη και ικανοποιημένη! Και βεβαίως είχα αρκετή βοήθεια από όλους. Σε τόσο μεγάλες παραγωγές υπάρχουν τόσοι άνθρωπου που τρέχουν για σένα όλη την ώρα και είναι δίπλα σου σε ότι χρειαστείς. Δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω αυτό μόνη μου.

Πώς ξεκινήσατε την καριέρα σας; Συμφώνησαν οι γονείς σας από την αρχή;

Από την πρώτη στιγμή!  Ήταν και είναι δίπλα μου. Συμφωνούν με τις επιλογές μου απολύτως. Όσο για το πότε άρχισε όλο αυτό, μπορώ να σας πω στην ηλικία των 11 παίζοντας στην πρώτη μου ταινία. Μετά ακολούθησε η τηλεόραση στη Σουηδία και έπειτα άλλες δυο ταινίες. Ακόμα σπούδασα τρία χρόνια στη σχολή θεάτρου στην Σουηδία και έπειτα ο δρόμος ήταν πλέον ανοιχτός. Και τώρα είμαστε εδώ (γέλια).

Γίνατε ευρέως γνωστή από την συμμετοχή σας στην ταινία τρόμου «Άσε το κακό να μπει». Πώς νιώθετε για αυτό;

Νιώθω καλά, πολύ καλά. Είναι μια υπέροχη ταινία και μου αρέσει πολύ που αρέσει στον κόσμο. Είναι πολύ όμορφο να γίνεσαι γνωστός από μια τέτοια ταινία!

Πώς βρίσκετε το φεστιβάλ και την πόλη μας;

Το βρίσκω υπέροχο. Το φεστιβάλ είστε εσείς παιδιά! Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις πως ο κόσμος συμμετέχει σε αυτό και πως ενδιαφέρεται για αυτό. Η πόλη σας μάλιστα μου αρέσει ιδιαίτερα. Κάνοντας σήμερα μια βόλτα είδα ορισμένες ομορφιές, αλλά τελικώς χάθηκα και ρωτούσα τον κόσμο τριγύρω που είμαι (γέλια).

Ποιο είναι το κλειδί της επιτυχίας για έναν ηθοποιό;

Στη ζωή σου ό,τι και αν αποφασίσεις να κάνεις πρέπει να είσαι χαρούμενος. Πιστεύω ότι αυτό είναι το σημαντικό στη ζωή, γιατί τίποτα δεν έχει αξία χωρίς την χαρά! Σίγουρα δεν θα είσαι πάντα χαρούμενος είτε είσαι γιατρός είτε ηθοποιός, αλλά οφείλεις να είσαι όσο περισσότερο χαρούμενος μπορείς!
 
Βασίλης Αθανασόπουλος, Ρούλα Μπεβούδα, Αναστασία Σκαλτσά – Β’ Λυκείου

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s