Οι παρουσιαστές του 18ου Φεστιβάλ Κιν/φου Ολυμπίας

inaki-marina-hosts

Ινιάκι – Μαρίνα. Δύο «ζιζάνια» ερχόμενα από την Ισπανία, που τα γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια από τη συμμετοχή τους στην Camera Zizanio αλλά και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους, ως δημιουργούς αφού είχαν φτιάξει τις δικές τους ταινίες.

Δύο «ζιζάνια» που έγραψαν την δική τους ιστορία στο φεστιβάλ, που αγαπήθηκαν, που έκαναν νέους φίλους από την πόλη μας, δύο «ζιζάνια» που δεν έχουν πάψει να επισκέπτονται τον Πύργο και το φεστιβάλ μας κάθε χρόνο.

Δύο «ζιζάνια» που φέτος δεν θα τους δούμε στις κόκκινες αναπαυτικές πολυθρόνες του θεάτρου «Απόλλων» να παρακολουθούν την τελετή έναρξης, αλλά πάνω στη σκηνή..

όχι όμως για να προλογίσουν κάποια ταινία τους, αλλά γιατί θα παρουσιάσουν το φεστιβάλ μας!

Ο Ινιάκι και Μαρίνα, θα «πάρουν» για φέτος τη θέση της Δήμητρας Ακριώτου, αφού εκείνη πρόσφατα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα νέο ζιζανιάκι, και έτσι δεν θα μπορέσει να είναι φέτος μαζί μας στη μεγάλη «γιορτή». Η Δήμητρα Ακριώτου κρατά στα χέρια της τα τελευταία χρόνια το τιμόνι της παρουσίασης του Φεστιβάλ Ολυμπίας.

IMG_0279

Μαζί τους στην παρουσίαση θα είναι και το παλιό – γνωστό πια σε όλους μας – ζιζάνιο, η Μάνια Ρουμπάνη που μέχρι πρότινος παρουσίαζε τις ταινίες που συμμετείχαν στο διαγωνιστικό μέρος της Camera Zizanio!

Ευχόμαστε στη Δήμητρα εγκάρδια συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές για το νεογέννητο και στον Ινιάκι, στη Μαρίνα και τη Μάνια καλή επιτυχία!

Κων/νος Γκελντής

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s