Ο μικρούτσικος επιστρέφει / Little is back

Ο 8χρονος Toby Little από την Ιρλανδία επιστρέφει στη Camera Zizanio με δύο νέες ταινίες, συνεχίζοντας έτσι τη δυναμική του δράση.
Το «παιδί θαύμα» όπως τον αποκαλούν, από την ηλικία των 5 ετών έχει δημιουργήσει ταινίες τις οποίες γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί! Τον περασμένο χρόνο η Camera Zizanio πρόβαλε τη δεύτερη ταινία του με τίτλο «Μια προϊστορική συνέντευξη». Ο Toby ταξίδεψε μαζί με τη ταινία και παραβρέθηκε στη 14η Camera Zizaniο, ενώ ως λάτρης της αρχαιολογίας θέλησε να επισκεφτεί την Αρχαία Ολυμπία.
toby-little2

Βέβαια η κύρια δράση του μικρού δημιουργού είναι η προσπάθειά του να επικοινωνήσει με παιδιά από όλες τις μεριές του κόσμου, στέλνοντας χειρόγραφες επιστολές του και προσδοκώντας τη δημιουργία ενός νέου καλύτερου κόσμου!

Δίπλα του σε αυτή τη πρωτοβουλία είναι η μητέρα του, η οποία τον βοήθησε να ανοίξει μια ιστοσελίδα με τίτλο «Γράφοντας στον κόσμο» (www.writingtotheworld.com) και με την οποία προωθεί το σχέδιό του. Η ανταπόκριση του κόσμου σε αυτό το εγχείρημα είναι μεγάλη.

Εμείς με τη σειρά μας αδημονούμε για τις προβολές των δύο ταινιών του στο διαγωνιστικό τμήμα της 15ης Camera Zizanio και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Εύα Σαμαρά

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s